Ondersteuning nodig bij jouw bedrijfsadministratie? Bekijk hier wat ik voor je kan doen!
IMG_0503
Jolan Stoel
Eigenaar

Administratieve dienstverlening

Door jouw administratie uit te besteden, haal je professionele kennis in huis. Een expert die weet wat die doet en dus een stuk minder tijd kwijt is met dezelfde werkzaamheden. Dit is wat HJS administraties voor jou kan betekenen:

Salaris-administratie

Het klinkt best simpel, maar er komt toch nog best wat bij kijken. Bovendien vormen de salarissen vaak de grootste maandelijkse uitgave voor een bedrijf. Het is dus van belang dat dit op een juiste manier wordt gedaan. Bespaar tijd én geld door de salarisadministratie uit te besteden aan HJS administraties die het volgende voor je oppakt:

Bedrijfsadvies

Ondernemen, dat is je zaken voor elkaar hebben en anticiperen op veranderingen. Soms is het fijn om daar niet alleen voor te staan en een extra paar ogen te hebben die met je meekijken. HJS administraties ondersteunt je bij:

Fiscaal advies

De fiscale regels veranderen continu en het is logisch dat je dat niet op de voet kan volgen. Jij houdt je immers bezig met andere belangrijke zaken. Belastingadvies van een expert is daarom geen overbodige luxe. HJS administraties helpt je daarbij in samenwerking met PMV belastingadviseurs in Rijswijk:

Contact

Vraag? Neem contact op!